Udtalelse fra Frederiksberg Kammerkor

Udtalelse fra Frederiksberg Kammerkor

Frederiksberg Kammerkor havde planlagt en tur til Budapest, fordi koret havde fået lovning på hjælp fra nogle kontakter i både Danmark og Ungarn. Men ak! Kontakterne svigtede mere eller mindre, og derfor stod undertegnede turarrangør med en tur, der havde et stærkt begrænset indhold og ingen sikre koncerter. Heldigvis kom vi i kontakt med Barbara fra Skagerrak Tours, og så skete der noget…

Barbara kom med forslag til udflugter og andre arrangementer, så vi kunne vælge, hvad der passede til vores økonomi. Samtidig hjalp hun os med at få ikke mindre end fire koncerter op at stå. På papiret havde vi altså et flot program, men hvordan forløb det så i praksis?

Kort fortalt havde vi en fremragende tur takket være Barbara. Alt var gennemtænkt til mindste detalje, og vi fik hjælp på alle mulige måder. Jeg har selv arbejdet i rejsebranchen og må sige, at det arrangement, som Skagerrak Tours lavede for os, var langt over gennemsnittet. Det var en fornøjelse at opleve et så professionelt arrangement.

En helt særlig fornøjelse var også en fælles koncert med et ungarsk kor og et andet dansk kor, som Barbara havde fået op at stå. Det ungarske kor bestod af sangere, som studerede skandinaviske sprog, og det var dejligt at opleve dem synge skandinaviske sange og afslutte koncerten med et fælles nummer.

Skal dit kor til Ungarn, er der kun én ting at sige. Kontakt Skagerrak Tours og lad dem hjælpe med arrangementet – det vil I ikke fortryde.

Leif Schack-Nielsen
Frederiksberg Kammerkor

Share Button