Aktiviteter og udflugter

Hvis du vil gøre dit ophold i Budapest virkelig indholdsrigt, kan vi altid hjælpe. Der er mulighed for at vælge fra en lang liste med aktiviteter, hvor der såvel er programmer i Budapest som aktiviteter og seværdigheder i storbyens omegn. Nogle eksempler på vores tilbud:

Kultur:
For dem, som er interesserede i kulturprogrammer kan vi tilbyde klassiske koncerter på Musikakademiet eller i Kunstpalæet, opera i Statsoperaen, operette eller folklore forestillinger i byens øvrige teatre. Statsoperaens fantastiske bygning er også værd at besøge.

Varmtvandsbade:
Hvis man borer et dybt hul hvilket som helst sted i Budapest, vil man helt sikkert finde varmt vand. Vandet er rigt på mineraler som forfrisker krop og sjæl, samtidig med at det også har en helbredende effekt.

Grotter:
Hvis man er interesseret i en oplevelse der giver lidt mere spænding end en traditionel byrundtur, anbefaler vi en grottevandring. Turen fører til uberørte naturlige dele af grottesystemet under Budapest sammen med professionelle guider. Hvis ens klaustrofobi ikke tillader at man kravler rundt i smalle korridorer, kan man vælge en mere behagelig spadseretur i en anden grotte – som oven i købet også er tilgængelig for kørestolsbrugere.

Andre muligheder:

  • Terror Huset – et museum om den kommunistiske styre
  • Besøg i Parlamentet
  • Besøg på Europas største synagoge
  • Besøg på “Sissi” Palæet i Gödöllő
  • Tema-spadsereture i Budapest (arkitektur, historie, kunst osv.)
  • Besøg på “ruin pubs”
  • Szentendre friluftsmuseum om liv på provinsen i Ungarn

Fra Budapest organiserer vi endags eller flere dages udflugter til den berømte ungarske Pusta, Donau-knæet og til Balaton-søen, som også kaldes „det ungarske hav”.

Alle vores ture er kørestolsvenlige.

Share Button